Harjoittelu ja valmennus

Ryhmät

Minisomparyhmä

Minisomparyhmä on tarkoitettu hiihtoa aloitteleville lapsille ja nuorille, tai niille jotka haluavat rennosti tutustua lajiin ja oppia lisää. Tähän ryhmään voivat tulla mukaan yli 6 -vuotiaat. 

Minisomparyhmä

Haastajaryhmä

Haastajaryhmä on suunnattu n. 7-12 vuotiaille lapsille, jotka hallitsevat hiihdon eri perustekniikat. Ryhmä harjoittelee monipuolisesti ja pääpaino on liikunnallisten valmiuksien ja taito-ominaisuuksien kehittämisessä.

Haastajaryhmä

Hopeasomparyhmä

Hopeasomparyhmä on tarkoitettu hiihtoa tavoitteellisesti harjoitteleville 10-15 vuotiaille nuorille. Ryhmässä kehitetään  mm hiihtotekniikkaa ja taito-ominaisuuksia sekä tehdään monipuolisia lajinomaisia harjoitteita.

Hopeasomparyhmä

Team ER

Team ER ryhmässä on mukana kuusi nuorta mieshiihtäjää, jotka kilpailevat 20-23 -vuotiaiden sarjoissa. Ryhmän päätavoitteita ovat nuorten SM-hiihdot sekä edustuspaikat nuorten kansainvälisissä arvokisoissa (PM/MM).

Team ER

A-ryhmä

A-ryhmä koostuu aikuisten sarjoissa kilpailevista hiihtäjistä. Seura tukee heidän harjoitteluaan mm valmennustukien kautta. A-ryhmän urheilijoiden kanssa voidaan solmia urheilijasopimus.

A-ryhmä